(Čeština) Náš tým

Not availavle in russian… For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Mgr. Václav Krucký                                      

Po absolutoriu rehabilitační nástavby v roce 1985 na zdravotní škole v Plzni studoval obor Rehabilitace na FTVS UK Praha současně s oborem Psychologie na FF UK Praha. V roce 1990 ukončil kurzy Vojtovy metodiky vedené i Dr. V. Vojtou.

Po studiích v roce 1989 začala odborná praxe zaměřená převážně na dětskou rehabilitaci a fyzioterapii na pražských pracovištích. V polovině 90. let pracoval pět let v Bavorsku na ambulantních a klinických pracovištích. V roce 1994 získal v Regensburgu Státní certifikát pro obor Fyzioterapie pro země EU. Postupně se specializoval na aplikaci Vojtovy rehabilitační metodiky jak na děti, tak na pacienty dospělého věku. Mezi lety 2001-2004 byl přednostou ambulantního a lůžkového oddělení Nemocnice v Ostrově.

Odborné pedagogické činnosti se věnoval jako asistent na FTVS UK, na zdravotní škole na Alšově nábřeží v Praze a na Vyšší zdravotní škole v Karlových Varech. Svou vlastní praxi pro rehabilitaci a fyzioterapii provozuje od roku 1992 v Karlových  Varech a Praze.

V roce 2003 založil neziskovou organizaci SVR — společnost pro vývojovou rehabilitaci o.p.s. zaměřující se na podporu a vývoj inovativního provádění Vojtovy metodiky. Od roku 2016 rozvíjí koncept Vojtovy metodiky 2. generace — VM2G.

 

Bc. Marie Jíchová

Vystudovala bakalářský obor fyzioterapie na
3. lékařské fakultě UK. Už během studií se zaměřila na spolupráci s p. Mgr. Kruckým
a Vojtovu metodiku 2. generace.
Absolvovala kurz VM2G, kineziotapingu a rychlokurz mobilizací.